Toimitusehdot

Tuotteet ja tuotehinnat
Verkkokaupan tuotteiden hinnat on esitetty tuote-esittelyjen yhteydessä. Tuotteisiimme sisältyy arvonlisäveroa. Veroerittely näkyy ostoskorissa ja tilausvahvistuksessa.

Maksu pankkipainikkeilla
Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.

Maksut luottokorteilla
Maksuja voi tehdä kaikilla Luottokunnan korteilla. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja toimittaa tuotteet ostajalle, sekä hoitaa kauppaan liittyvät lakisääteiset ja itse määrittelemänsä muut velvoitteet. Luottokunnan korteilla (Visa, Visa Electron, Mastercard) tehtävissä maksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Ostolaskut Oy:n (2284303-3) välille, joka on maksun saaja ja Checkout -palvelun virallinen yhteistyökumppani, ja joka tilittää maksun myöhemmin kauppiaalle. Luottokunnan sopimuskumppani asiassa on Suomen Ostolaskut Oy.

Toimitusmaksu
Pakkaus- ja toimitusmaksu on 10,00 € ja se lisätään automaattisesti tilauksen loppusummaan.

Toimitukset
Lähetämme tilaamasi tuotteet mahdollisimman pian, yleensä kahden arkipäivän sisällä tilauksen saapumisesta. Jos jokin tilauksen tavaroista on loppunut varastostamme, olemme sinuun yhteydessä.

Tuotteiden toimitushinnat koskevat mannersuomen aluetta. Mikäli toimitus halutaan muualle tulee asiasta ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotteen palautusoikeus
Koska kyseessä on mittatilaustuote, ei tuotteilla ole palautusoikeutta.

Tuotevirheen korjaaminen
Jos toimitettu tuote on vioittunut, voit tehdä tuotteesta virheilmoituksen asiakaspalveluumme puh. 050-5687 162, simeros.oy@kolumbus.fi