Kaihtimet

Kaihtimet mittatilauksena – kotimaiset ja laadukkaat

Alumiinisälekaihtimet tehdään mittatilaustyönä ikkunaan sopiviksi. Aurinkoisissa olosuhteissa kaihtimet ja sälekaihtimet estävät myös tehokkaasti huonetilan lämpiämistä. Laajasta värivalikoimastamme voit valita perusvärien lisäksi erilaisia metallisävyjä, puujäljitelmiä tai reikäsäleitä. Valmistamme ja asennamme sälekaihtimet myös vaativiin kohteisiin, kuten vinoihin ikkunoihin ja kaari-ikkunoihin.

50mm sälekaihdin on suurten ikkunoiden kaihdin. Suurempi säleleveys antaa enemmän valoa, sillä säleiden väli on normaalia suurempi. 50mm sälekaihdin on toimiva ja tyylikäs sisustustuote niin kotiin kuin liiketiloihin ja julkisiin rakennuksiin. Monipuolisuutensa ansiosta sälekaihtimet antavat kauniisti valoa ja avaruutta eri vuodenaikoina. Tarvittaessa sälekaihdin suojaa tehokkaasti auringonvalon aiheuttamilta haitoilta ja vastaavasti lämpöenergiaa säästäen.

50mm sälekaihtimet voidaan valmistaa narukäyttöisenä, veivikäyttöisenä sekä myös sähkökäyttöisenä. Moottoroitu 50mm sälekaihdin voidaan säätää joko kaukosäätimellä tai kytkimellä. Näin esimerkiksi suuret julkisen tilan ikkunat on helppo säätää kerralla. Sähkökäyttöiset sälekaihtimet voidaan myös ohjelmoida liikkumaan ajastuksella tai auringonvalon mukaan.

No Hole -kaihtimet

Pimentävä sälekaihdin.

No Hole on valoa läpäisemätön sälekaihdin, jossa nostonarun reikä on sijoitettu säleen toiseen reunaan. Lisäksi kaihtimen askelnauhajako on tiheämpi kuin perinteisessä verhossa ja tästä johtuen sälekaihtimen pimentävyys on paras mahdollinen.

 

 
 

Värivalikoima:varastovalikoima 31 eri sävyä
Säleen materiaali:Polttomaalattua alumiinia vahvuus 0,18-0,21 mm
Säleen leveydet:16, 25, 35 ja 50 mm säle, reikäsäle saatavana myös leveyksissä 16 ja 25 mm
Yläkotelo / alalista:Polttomaalattua terästä, säleen sävyn ja koon mukaan
Narujen värit:Sävy sävyyn tai toiveen mukaan
Kaihtimen leveys:Ikkunan väliin asennus: min. 11,5 cm, max. 300 cmIkkunan pinta-asennus: min. 14 cm, max. 300cm16 mm kaihdin: max. 220cm
Kaihtimen korkeus:Verhon leveydestä riippuen max. 300-500 cm
Asennustavat:Ikkunan väliin tai pintaan