Parvekekaihtimet

Lasitetuilla terasseilla ja parvekkeilla kuumuus ja häikäisy käy kesällä usein ylivoimaiseksi. Oikein suunniteltu ja tehokas aurinkosuoja lasitetulla parvekkeella vaikuttaa koko asunnon valaistukseen, lämpötilaan ja viihtyvyyteen.
Valikoimastamme löydät parvekkeellesi sisustavia ja laadukkaita ratkaisuja, joilla saat samalla tehokkaan aurinko- , häikäisy- ja näkösuojan.

Parvekekaihdin on kestävä ja laadukas ratkaisu lasitettujen parvekkeiden auringonsuojaukseen. Parvekekaihtimilla luot parvekkeestasi helposti kesäisen keitaan, jossa ihmiset ja kasvit viihtyvät myös helteellä. Parvekkeen ei ole tarkoitus olla sauna tai näyteikkuna, joten tehokkain ratkaisu on 16 mm kapeasta säleestä valmistetut mikrosälekaihtimet. Ne eivät estä parvekelasien liikuttelua, koska ne asennetaan jokaiseen lasiin erikseen. Uuden ainutlaatuisen tuotekehityksen myötä kaikki kaihtimen osat ovat ruostumatonta materiaalia.

Vaihtoehtona on myös reiällinen sälemalli, joka pitää kuumuuden ulkopuolella, mutta läpäisee valoa. Perforoitua sälettä on mahdollista saada hopeana ja valkoisena 16 mm ja 25 mm sälekaihtimiin.

(Kuvassa alhaalla 25mm hopeat sälekaihtimet ja ylhäällä 16mm hopeat sälekaihtimet asennettuna ikkunan pintaan)

Screen- Paneeliverhot

Parvekekaihtimet valmistetaan aurinkosuojaksi suunnitellusta erikoiskankaasta, joka suodattaa auringonvaloa. Kangas päästää valoa lävitseen, eikä estä näkymää, mutta poistaa kuitenkin kuumuuden erittäin tehokkaasti.

Parvekekaihtimet voidaan valmistaa sivuttain liikkuvina paneeleina tai ylös rullautuvina kaihtimina. Parvekepaneelit ja -rullaverhot voidaan asentaa paneelikiskoon, jossa niitä voidaan liikuttaa vapaasti sivuttaissuunnassa aina tarpeen mukaan. Kaikki osat on suunniteltu kestämään Suomen olosuhteissa suomalaisilla parvekkeilla.

Rullautuvissa parvekekaihtimissa käytetään ainoastaan laadukkaita ja parvekekäytössä kestäviä Rollease®-ketjumekanismeja. Kaihtimet rullautuvat helposti ylös ja alas tarpeen mukaan. Rullautuvat parvekekaihtimet on myös mahdollista asentaa Slimline-paneelikiskoon. Näin kaihtimia voidaan liikuttaa sivusuunnassa tarpeen mukaan ja parvekelasin aukipitolaitteenkin kohdalle saadaan suojaa.

Laajasta valikoimasta löytyy monia eri värejä ja tiheyksiä. Käytettävät kankaat ovat homesuojattuja, kestävät pakkasta ja ne ovat helppo pitää puhtaina likaa hylkivän pinnan johdosta.

Parvekekaihtimet valmistetaan aina mittojen mukaan. 

VISOR PARVEKEKAIHTIMET

Parvekekaihtimilla teet lasitetusta parvekkeestasi entistä viihtyisämmän, eikä auringonpaiste tai ylimääräiset katseet enää tuota ongelmaa. Myös parvekekaihtimissa on kaksisuuntainen käyttömekanismi, eli voit liikuttaa verhoa vapaasti ylhäältä sekä alhaalta.

Mittausohje

A kaihtimien korkeus = lasituksen profiilien välinen korkeus

B kaihtimien leveys = lasin leveys -2mm

C kaihtimien leveys kulmalasissa = lasin leveys -21mm kun kulma on 90°. Jos lasitukseen käytetään sivukiinnikkeitä, kulmalaseissa on käytettävä pitkiä sivukiinnikkeitä (side brackets)

Jos kulma on jotain muuta kuin suorakulma, ota yhteyttä Visor myyjääsi jotta saat tarkemmat mitoitusohjeet.

 

Parvekekaihtimet valmistetaan aina mittojen mukaan. Kysy suunnittelu, asennus-ja mittauspalvelua 050-5687162,info@simeros.fi