Kaihtimet & sälekaihtimet Helsinki ja koko Suomi

Tutustu valikoimaamme ja tilaa kaihtimet suoraan kotiisi!

Voit tutustua kaihtimiin, sälekaihtimiin sekä muihin tuotteisiimme joko liikkeessämme, tai tilata laadukkaat tarvikkeet sekä varaosat verkkokaupastamme!

Tilaa esittely tai arviointi

Soita tai lähetä viesti. Annamme mielellämme lisätietoa ja suunnitteluapua.

Myymälä


 Myymälä auki arkisin ma-to klo 10-18  ja pe klo 10-17

Paasikivenkatu 13, 04200 KERAVA
(Katutasolla, sisäänkäynti vain kadun puolelta)

Sälekaihtimet ja tuotteet verkkokaupassamme

Laadukkaat ja monipuoliset kaihtimet

Suojaamattomat ikkunat voivat helposti jäädä liian avoimiksi, jolloin kodin tai toimiston tilat ovat alttiita liialliselle valolle ja lämmölle tai uteliaille katseille. Onneksi on olemassa loistava ratkaisu tähän ongelmaan: sälekaihtimet! 

Kaihtimet ja sälekaihtimet ovat suosittu valinta monissa kodeissa ja toimistoissa, sillä niillä on useita etuja. Ensinnäkin, sälekaihtimien asentaminen auttaa säätämään valon määrää huoneessa. Säätämällä sälekaihtimien kulmaa voit helposti kontrolloida valon tuloa ikkunasta. Tämä on erityisen hyödyllistä, kun haluat estää liian kirkkaan auringonvalon tai mahdollistaa tarpeeksi valoa, mutta samalla säilyttää yksityisyytesi. Kaihtimet auttavat myös pitämään huoneen viileänä kuumina kesäpäivinä. 

Toiseksi, sälekaihtimet tarjoavat suojaa uteliailta katseilta. Kun haluat pitää sisätilat yksityisinä ja estää ohikulkijoiden tirkistelyn, sälekaihtimet auttavat luomaan esteen. Voit helposti säätää sälekaihtimien kulmaa siten, että näet ulos, mutta muut eivät pääse tarkkailemaan sisälle. Tämä luo turvallisuuden tunnetta ja antaa sinulle vapauden nauttia kodistasi. 

Lisäksi, sälekaihtimet ovat helppohoitoisia ja kestäviä. Kaihtimet voidaan helposti puhdistaa pyyhkimällä. Sälekaihtimet ovat valmistettu laadukkaista materiaaleista, jotka kestävät aikaa ja säilyttävät ulkonäkönsä pitkään. Meiltä löydät laajan valikoiman kaihtimia, joista valita sisustukseen ja kohteeseen sopivimmat. Verkkokaupasta saat tilattua tuotteet helposti ja nopeasti. Toimitus Helsingin ja Etelä-Suomen lisäksi kaikkialle Suomeen.

Sälekaihtimet mittatilaustyönä

Kaihtimia on saatavana eri väreissä ja tyyleissä, jotka voidaan valita vastaamaan sisustusta ja luomaan niin kodikas kuin tyylikäs ilme. Sälekaihtimet ovat monipuolinen ja käytännöllinen vaihtoehto, joka sopii erilaisiin tiloihin ja tarpeisiin.

Kaiken kaikkiaan sälekaihtimet tarjoavat monia etuja ja ovat kätevä ratkaisu valon säätämiseen, yksityisyyden suojaamiseen ja mukavuuden lisäämiseen. Ne auttavat sinua luomaan miellyttävän ympäristön kotiisi tai työpaikallesi. Mikä parasta, sälekaihtimet ovat tyylikkäitä ja kestäviä. Seuraavan kerran kun mietit ikkunan peittämistä, valitse sälekaihtimet ja hyödynnä niiden monipuolisuutta ja etuja.

Tilaa kaihtimet ja sälekaihtimet eri materiaaleissa sekä väreissä kaihtimet.net laajasta valikoimasta. Meiltä saat laadukkaat kaihtimet ja sälekaihtimet tarvittaessa mittatilaustyönä. Löydät valikoimastamme myös muun muassa kattokaihtimet, parvekekaihtimet sekä rulla- ja pimennysverhot. Voit tutustua kaihtimiin, sälekaihtimiin sekä muihin tuotteisiimme joko myymälässämme, tai tilata laadukkaat tuotteet sekä varaosat suoraan verkkokaupastamme. Toimitus Helsinki, pääkaupunkiseutu ja koko Suomeen.